Mājas lapa: http://stickme.lv/

Ja vēlaties būt droši, ka jūsu mazuļa krūzīte, dvielītis vai jaciņa un citas lietas bērnudārzā nesajuks kopā ar līdzīgām, Ja saprotat, ka mazajam skolniekam vēl grūti atšķirt savu zīmuļkrāsu kastīti, un mājās atnestā nav īstā, Ja vēlaties, lai meitas deju kurpes nesajūk ar citām ļoti līdzīgām un tēta volejbola komandas kreklu ģērbtuvē neuzvelk kāds cits, Ja gribat būt droši, ka arī omītes aizmirsto briļļu maku vai lietussargu kāds atpazīs, tad mēs būsim priecīgi, jo varēsim jums palīdzēt !

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Bērniem dubults prieks - par pašu zīmētajām uzlīmēm
Publicēts 25. jūlijā, 2011.
Apģērbu, apavu un priekšmetu uzlīmes ir veids kā atšķirties no citiem. Lai parādītu savu individualitāti un talantu, bērniem tiek dota iespēja veidot savas īpašās uzlīmes, ar kurām varēs izcelt ne tikai savas, bet arī citu bērnu drēbes.

 

Vasaras brīvlaiks ierasti ir aktīvākais laiks bērniem. Laiks, kad tiek veidotas jaunas idejas, tiek sasniegti jauni mērķi un nosprausti nākamie.

StickMe.lv, sadarbojoties ar portālu calis.lv, aicina bērnus zīmēt savu vasaras stāstu un veidot jaunus piegludināmo uzlīmju zīmējumus gan sev, gan citiem.

StickMe.lv uzlīmes ir viens no visefektīvākajiem veidiem kā atšķirt savas mantas no cita un parādīt savu individualitāti. Šīs uzlīmes var būt gan ar bērna vārdu, mīļāko simbolu vai īstu vasaras zīmējumu. StickMe.lv pieejamas piegludināmas un pielīmējamas uzlīmes, kas noderēs gan visdažādākajiem apģērbiem, gan priekšmetiem, kā arī apaviem.

Stickme.lv izsludinātais konkurss domāts bērniem un jauniešiem, kas savu talantu grib atainot ne tikai uz papīra, bet arī apģērba, precēm vai apaviem.

“Šādu konkursu nolēmām rīkot, jo šobrīd ir vasaras brīvlaiks, kas, kā ierasts, ir darbīgākais laiks gadā. Šajā konkursā aicināti piedalīties visi, kas vēlas sevi izcelt un parādīt savu zīmēšanas talantu. Uzlīmes sniegs gandarījumu autoram un uzlabos ne tikai paša lietas, bet tā arī palīdzēs mūsu produkcijas tālākajā dažādošanā,” atzīst StickMe.lv projekta vadītājs Aivars Kalniņš.

Zīmētos darbus par tēmu “Manas vasaras piedzīvojums” jāiesūta līdz 1.septembrim uz adresi Valmiera, Purva 12a , LV - 4201 ar atzīmi „stickme.lv konkurss’ vai elektroniski - info@stickme.lv ar norādi “konkurss” (vēlams jpg. , bet var būt arī citā formātā). Visinteresantāko zīmējumu autori saņems pilnu uzlīmju komplektu ar paša veidotiem zīmējumiem un interesantas pārsteiguma balvas.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: