Mājas lapa: http://stickme.lv/

Ja vēlaties būt droši, ka jūsu mazuļa krūzīte, dvielītis vai jaciņa un citas lietas bērnudārzā nesajuks kopā ar līdzīgām, Ja saprotat, ka mazajam skolniekam vēl grūti atšķirt savu zīmuļkrāsu kastīti, un mājās atnestā nav īstā, Ja vēlaties, lai meitas deju kurpes nesajūk ar citām ļoti līdzīgām un tēta volejbola komandas kreklu ģērbtuvē neuzvelk kāds cits, Ja gribat būt droši, ka arī omītes aizmirsto briļļu maku vai lietussargu kāds atpazīs, tad mēs būsim priecīgi, jo varēsim jums palīdzēt !

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Noskaidroti StickMe.lv rudenīgā konkursa uzvarētāji
Publicēts 10. novembrī, 2011.
Noslēdzies StickMe.lv rīkotais konkurss bērniem, kur konkursantiem bija jāatsūta idejas par iespējamo apģērbu mazajam sunītim, kas redzams uzņēmuma logo – šallītes, mētelīši ,jaciņas – visu, ko varētu uzvilkt aukstajos mēnešos.

Ziema tuvojas lieliem soļiem, bet uzņēmuma StickMe.lv pārstāvji ir mierīgi, jo  logo attēlotais mīļais sunītis, pateicoties mazajiem māksliniekiem, ir apģērbts.

„Mūsu valsts svētkus gaidot, pateicamies visiem bērniem, kuri atsūtīja ļoti rūpīgi darinātus sunīša apģērbus un pat veselus komplektus!  Bija gan zīmēti, gan modelēti, gan netradicionālās tehnikās veidoti ietērpi un vēlējumi - lai tikai mazais sunītis nesalst,” atzīst StickMe.lv projekta vadītājs Aivars Kalniņš.

Aktīvas šoreiz bija gan pirmskolas izglītības iestādes, kas atsūtīja vairāku bērnu grupiņu darbus, gan arī individuāli dalībnieki ar atsūtītajiem sunīša apģērbiem.

Par izteiksmīgāko un veiksmīgāko darbiņu autoriem, izvēloties no visiem konkursa dalībniekiem, šoreiz StickMe.lv darbīgā komanda atzina:
• Vidrižu Pirmskolas bērnu iesūtītos darbiņus: grupiņa “Mārītes' – darbiņu autori Sintija, Emīlija, Patrīcija, Ričards, Ilmārs, Rainers un Rainers , Mārcis, Elizabete, Regnārs un grupiņa “Taurenīši” - darbiņu autori Dāvis, Alise, Elizabete, Ričards, Undīne, Līva, Elīna, Laura, Lilita, Magdalēna , Roberts, Jānis, Mārtiņš, Samanta.
• Rīgas meiteņu: Kristiānas (5 gadi) un Karīnas Lindas (2.klase) - jaukos un izdomas bagātos sunīša apģērbu komplektus.

Izsakot lielu pateicību par mākslas darbiem, StickMe.lv dosies uz Vidrižu bērnu dārzu ar Lielo Gardumu Lādi un pārsteiguma balvām, bet Rīgas meitenēm balvas - uzlīmju komplektus “Uz bērnudārzu” vai “Uz skolu”,  tiks nosūtītas pa pastu.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: