Mājas lapa: http://stickme.lv/

Ja vēlaties būt droši, ka jūsu mazuļa krūzīte, dvielītis vai jaciņa un citas lietas bērnudārzā nesajuks kopā ar līdzīgām, Ja saprotat, ka mazajam skolniekam vēl grūti atšķirt savu zīmuļkrāsu kastīti, un mājās atnestā nav īstā, Ja vēlaties, lai meitas deju kurpes nesajūk ar citām ļoti līdzīgām un tēta volejbola komandas kreklu ģērbtuvē neuzvelk kāds cits, Ja gribat būt droši, ka arī omītes aizmirsto briļļu maku vai lietussargu kāds atpazīs, tad mēs būsim priecīgi, jo varēsim jums palīdzēt !

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
StickMe.lv rīko jaunu konkursu bērniem
Publicēts 23. septembrī, 2011.
Sākoties drēgnajam rudens laikam, uzņēmums „StickMe.lv” atklāj jaunu konkursu bērniem, kur būs iespējas laimēt interesantas balvas un satikt „StickMe.lv” sunīti.

 

Konkursa mērķis ir, lai bērni parāda savu izdomu un izveido apģērbu „StickMe.lv” logo atainotajam sunītim, lai aukstais laiks to nenobiedētu.

Konkursā aicināti piedalīties bērni un jaunieši, kas ir izdomas bagāti un vēlas parūpēties par uzņēmuma simbolu. Konkursantiem jāatsūta idejas par iespējamo apģērbu mazajam sunītim – šallītes, mētelīši ,jaciņas – visu, ko varētu uzvilkt aukstajos mēnešos.

Bērniem ir iespējas gan zīmēt, gan modelēt, gan veidot, neaizmirstot to, ka galvenais mērķis ir sunīša labsajūta.

„Vispārdrošākās idejas pēc konkursa esam gatavi realizēt uzlīmju simbolos un zīmējumos pēc atsūtītajām skicēm un uzmetumiem! Mākslinieks bērnu idejas ietērps uzlīmju veidolā un prieks būs visiem – gan bērniem, gan mums,” atzīst StickMe.lv projekta vadītājs Aivars Kalniņš.

Arī par balvām nav aizmirsts. Šoreiz konkursa uzvarētājam tiks ne tikai uzlīmju komplekts “Uz bērnudārzu” vai “Uz skolu”, bet šoreiz uzvarētājam būs iespēja satikt klātienē StickMe.lv sunīti, kas aizbrauks ciemos kopā ar lielo gardumu lādi.

Elektroniski veidoti zīmējumi jāsūta uz e-pastu: info@stickme.lv , pārējos darbiņus jāsūta uz adresi: Purva iela 12a , Valmiera , LV 4201, ar norādi „Konkursam”.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: